Schimmeldiagnostiek

Sinds november 2015 ben in ik in het bezit van het certificaat “Schimmeldiagnostiek” Het is vanaf nu mogelijk om tijdens een behandeling een stukje nagel of huid af te laten nemen als er twijfel bestaat of er een schimmel aanwezig is. Dit stukje huid of nagel stuur ik op naar het Radboud in Nijmegen. Dit laboratorium is gespecialiseerd in het onderzoek naar schimmelinfecties. Na ongeveer 2 weken heb ik de uitslag voor u in huis met een advies voor behandeling. De kosten van het laboratorium onderzoek worden vergoed door de zorgverzekeraar maar houd rekening met uw eigen risico. Voor vergoeding is wel een verwijsbrief van de huisarts noodzakelijk. Het stukje werk dat ik doe, het afnemen, en opsturen van een nagel- of huidmonster wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar. De kosten hiervan bedragen €20,00 euro.

LCN Wilde Pedique silver plus - De moderne teennagel correctie/camouflage, uitermate geschikt voor schimmelnagels

LCN Wilde Pedique silver plus is een professioneel concept waarmee beschadigde teennagels gecorrigeerd kunnen worden en waarmee een blijvend en perfect resultaat nagestreefd wordt.

Met deze methode kunnen teennagels geheel of gedeeltelijk hersteld worden op verantwoorde wijze. Dit gebeurt door het aanbrengen van een elastische kunststof die zich optimaal aanpast aan alle bewegingen van de voet of de teennagel. Dit betekent dat een teennagelcorrectie met deze methode op geen enkele wijze als storend wordt ervaren.  

LCN Wilde Pedique silver plus & mycosenagel (schimmelnagel). Dit bevat het wetenschappelijk getest kiemdodend component piroctone olamine. Testen met schimmels en gisten hebben uitgewezen dat het een kiemdodende werking heeft. Bovendien wordt aan het toegevoegde zilver een antibacteriële werking toegeschreven, welke reeds toegevoegde anti-mycotische componenten nog beter ondersteund. Te gebruiken met het speciaal ontwikkelde Mykosept tinctuur.

LCN Wilde Pedique silver plus kan gecombineerd worden met de bekende trendy ‘French' look.

Voor heren kan ik de nagels behandelen met een gel in een onopvallende matte beige-kleur.

Nabehandeling
LCN Wilde Pedique silver plus groeit samen met de natuurlijke nagel uit. Onder normale omstandigheden zal dit na verloop van enkele maanden tot half jaar het geval zijn. U kunt ervoor kiezen de gelnagels bij te laten werken, weg te laten frezen of uit te laten groeien.